Over ons

FB_IMG_1436112366589Welkom op de website van Bright Spirits! Mijn naam is Linda Goudbeek en samen met mijn man en onze drie kinderen woon ik in Slagharen. Op dit moment hebben wij vijf Border Collies die een belangrijk deel uitmaken van ons gezin.

De voorliefde voor een Border zat er bij mij al vroeg in. Al vanaf dat ik acht jaar oud was wilde ik graag een Border Collie hebben. Helaas paste een middelgrote hond destijds niet in ons gezin. Ik kreeg in plaats daarvan een schoothondje. Toen eindelijk het moment daar was en ik op mezelf ging wonen, heb ik de dag dat ik de sleutel van mijn toenmalige huis kreeg meteen onze Border Talia opgehaald. Daar heb ik nooit spijt van gehad, het is echt helemaal mijn ras! Na de komst van mijn kinderen, voelde mijn gezinnetje nog niet compleet. Na veel research naar het ras, bloedlijnen en fokkers hebben wij onze Loki (import Schotland) toegevoegd aan de familie. Met deze teef heb ik in 2015 een nest gehad waaruit ik meerdere pups heb aangehouden.

Omdat ik het belangrijk vind om me te blijven verdiepen in het ras en de kynologie, volg ik regelmatig cursussen en lezingen. Ik heb bijvoorbeeld de cursus Kynologische Kennis 1 (KK1) gehaald, dit is de basiskennis om een kennel te kunnen starten en inmiddels ben ik bezig met KK2. Ik hoop de volgende zomer ook de cursus Exterieur en Bewegingsleer te starten. Eveneens ben ik actief geweest in andere takken van de hondensport, namelijk schapen drijven, flyball en agility. Mijn honden uitbrengen op hondenshows vind ik het aller leukst en dit doe ik dan ook regelmatig samen met mijn zus Simone van ‘t Ende die tevens co-eigenaar is van enkele Border Collies.

Mocht je mogelijk geïnteresseerd zijn in een pup van onze kennel, heb je een vraag of wil je graag informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Veel plezier met het bekijken van de website!